Nyitási akció a készlet erejéig! Minden termékre -30%!
Természetesen természetes!

Olyan sok oka van, amiért szeretjük a biopamutot, itt van néhány…

Tiszta, puha és kényelmes..

Az organikus pamut szuper puha, mert a szálak érintetlenek maradnak és nem bomlanak le a hagyományos gyapot termesztéséhez és feldolgozásához használt vegyi anyagok miatt.

Sokkal gyengédebb a csecsemők és a kisgyermekek finom bőréhez.

 

A biopamut ruháink GOTS minősítéssel rendelkeznek.

Az organikus pamut sokkal tartósabb és sokkal hosszabb ideig tart.

Imádnivaló ruhák babáknak, kisgyerekeknek. Találj új kedvenceket divatos gyerekruháink széles választékában. Gondoskodunk kisbabád ruhatáráról újszülöttkortól 2 éves korig.

A legjobb a babáknak ...

Úgy gondoljuk, hogy a biopamut a legjobb választás a gyermekek ruházatához, mert hihetetlenül puha. Nem használnak káros vegyszereket a teljes gyártási folyamat során, így nagyon finom a babák bőrhez.

Gyakori kérdések

A szállításról
készletről azonnal

A szállítás pontos időpontjáról és a fontos vonatkozó részletekről minden esetben a megrendelést visszaigazoló emailben tájékoztatunk Téged. A házhozszállítás időpontja a készleten lévő termék esetében a megrendelést követő 2-5 munkanap.

 

 

Nem jó a méret?
Hogyan válasszunk

Méret- és Cseregarancia

 

14 naptári napig lehetőséget biztosítunk a cserére!

 

 Keress minket e-mailben:hello@mybiobaby.hu címen, egyeztetünk mit mire szeretnél cserélni és az elérhető-e!

 

Kik vagyunk?
pár gondolat rólunk

 Amikor a mybiobaby született, úgy döntöttünk, hogy törekszünk a lehető legkörnyezettudatosabb felelősségvállalásra. A legjobbat akarjuk a bolygónknak és nektek, hűséges vásárlóinknak. Ezért esett a választásunk a GOTS tanúsítvánnyal rendelkező Frugi márkára, ami mindenkinek jobb, a termelőktől kezdve a kicsikig, akik ráadásul annyira cukik benne! 

 

GOTS Minősítés, Tanúsítvány

 GLOBAL ORGANIC TEXTILE STANDARD (GOTS)  

 

Az egyetlen módja annak, hogy meggyőződjünk róla, hogy a textiltermékeket ökológiai módon gyártották és a gyárban szigorú környezeti és társadalmi normáknak megfeleltek, az a GOTS logó keresése.